Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Umm Al Quwain Beach Hotel

👍 88 %
171 hodnocení
Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Umm Al Quwain | Spojené arabské emiráty
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
16. září - 6. října 2022

39 667 Kč  24 990 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
    • TV
    • Minibar
    • Bar
    • Lednička
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Fitness
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Volejbal

Vzdálenost:

přímo u pláže u moře

Recenze:

Jsme spokojeni letame již 7 let Jinam už ne Loni moc klidu nebylo zažily jsme plazovou party a už nikdy víc to nechci Chovaly se jak utržené že řetězu alkohol tekl proudem a nesměly jsme mi jako hotel.hosté používat mobil nedejbože natáčet To by se asi nikomu moc nelíbilo

Popis:

Dovolená v Umm Al Quwain Beach Hotel - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty v termínu od 16.09.2022 do 06.10.2022.

Pearl

👍 74 %
39 hodnocení
Pearl - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Umm Al Quwain | Spojené arabské emiráty
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
4. září - 14. září 2022

45 587 Kč  34 190 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Pearl - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty v termínu od 04.09.2022 do 14.09.2022.

Pearl

👍 74 %
39 hodnocení
Pearl - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Umm Al Quwain | Spojené arabské emiráty
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
6. srpna - 10. srpna 2022

43 405 Kč  34 290 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Pearl - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty v termínu od 06.08.2022 do 10.08.2022.

Pearl

👍 74 %
39 hodnocení
Pearl - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Umm Al Quwain | Spojené arabské emiráty
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
24. srpna - 1. září 2022

32 208 Kč  23 190 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Pearl - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty v termínu od 24.08.2022 do 01.09.2022.

Pearl

👍 74 %
39 hodnocení
Pearl - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Umm Al Quwain | Spojené arabské emiráty
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
8. srpna - 14. srpna 2022

31 676 Kč  22 490 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Pearl - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty v termínu od 08.08.2022 do 14.08.2022.

Pearl

👍 74 %
39 hodnocení
Pearl - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Umm Al Quwain | Spojené arabské emiráty
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
31. července - 8. srpna 2022

40 542 Kč  29 190 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Pearl - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty v termínu od 31.07.2022 do 08.08.2022.

Pearl

👍 74 %
39 hodnocení
Pearl - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Umm Al Quwain | Spojené arabské emiráty
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
6. října - 16. října 2022

43 276 Kč  32 890 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Pearl - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty v termínu od 06.10.2022 do 16.10.2022.

Vida Beach Resort

Vida Beach Resort - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Umm Al Quwain | Spojené arabské emiráty
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
22. srpna - 31. srpna 2022

45 721 Kč  27 890 Kč

Zobrazit detail ►

Recenze:

Hotel Vida Beach Resort má 5 hvězd naprosto zaslouženě. Je to nový hotel (otevřený v roce 2021), tudíž disponuje nejmodernějším vybavením, vše je nové, čisté atd. Takový servis jako v tomto hotelu jsme popravdě ještě nezažili. Personál je od manažera po posledního uklízeče usměvavý, ochotný, nic není problém. Jen je nutné upozornit, že okolí hotelu (ne vlastní resort) se teprve buduje - promenáda atd., což někdy znamená, že slyšíte stroje, ale zřejmě bude v dohledné době hotovo a podle projektu bude promenáda nádherná. V okolí zatím moc obchodů není, je tedy se lepší vybavit....

Popis:

Dovolená v Vida Beach Resort - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty v termínu od 22.08.2022 do 31.08.2022.

Vida Beach Resort

Vida Beach Resort - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Umm Al Quwain | Spojené arabské emiráty
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
25. listopadu - 1. prosince 2022

52 483 Kč  31 490 Kč

Zobrazit detail ►

Recenze:

Hotel Vida Beach Resort má 5 hvězd naprosto zaslouženě. Je to nový hotel (otevřený v roce 2021), tudíž disponuje nejmodernějším vybavením, vše je nové, čisté atd. Takový servis jako v tomto hotelu jsme popravdě ještě nezažili. Personál je od manažera po posledního uklízeče usměvavý, ochotný, nic není problém. Jen je nutné upozornit, že okolí hotelu (ne vlastní resort) se teprve buduje - promenáda atd., což někdy znamená, že slyšíte stroje, ale zřejmě bude v dohledné době hotovo a podle projektu bude promenáda nádherná. V okolí zatím moc obchodů není, je tedy se lepší vybavit....

Popis:

Dovolená v Vida Beach Resort - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty v termínu od 25.11.2022 do 01.12.2022.

Vida Beach Resort

Vida Beach Resort - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Umm Al Quwain | Spojené arabské emiráty
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
20. srpna - 3. září 2022

67 526 Kč  38 490 Kč

Zobrazit detail ►

Recenze:

Hotel Vida Beach Resort má 5 hvězd naprosto zaslouženě. Je to nový hotel (otevřený v roce 2021), tudíž disponuje nejmodernějším vybavením, vše je nové, čisté atd. Takový servis jako v tomto hotelu jsme popravdě ještě nezažili. Personál je od manažera po posledního uklízeče usměvavý, ochotný, nic není problém. Jen je nutné upozornit, že okolí hotelu (ne vlastní resort) se teprve buduje - promenáda atd., což někdy znamená, že slyšíte stroje, ale zřejmě bude v dohledné době hotovo a podle projektu bude promenáda nádherná. V okolí zatím moc obchodů není, je tedy se lepší vybavit....

Popis:

Dovolená v Vida Beach Resort - Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty v termínu od 20.08.2022 do 03.09.2022.

Zobrazeno 1-10 z celkem 23

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 23 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty - nejlepší recenze

Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 88 % má ze 50 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3.5hvězdičkový Umm Al Quwain Beach Hotel. Recenze je udělená na základě 171 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto týdenní dovolenou je pátek 16. září 2022 a den příjezdu/příletu je čtvrtek 6. října 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 24 990 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 8 dní, 7 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Umm Al Quwain a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 37 % z původní ceníkové ceny 39 667 Kč. Do lokality Umm Al Quwain, kde se ubytování Umm Al Quwain Beach Hotel nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou First Minute ve Spojených arabských emirátech na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Umm Al Quwain podle referencí od 171 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 88 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Nejlevnější Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Nejlevnější dovolenou Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty pořídíte v 5hvězdičkovém ubytování Vida Beach Resort. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pondělí 26. září 2022 a příjezdem/příletem v pondělí 3. října 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 21 173 Kč. Rekreace v resortu Umm Al Quwain je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Spojených arabských emirátech a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Vida Beach Resort v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Vida Beach Resort je situován v letovisku Umm Al Quwain. Doprava do letoviska Umm Al Quwain je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější First Minute ve Spojených arabských emirátech na podzim.

Luxusní Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty

Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Spojených arabských emirátech? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Vida Beach Resort v letovisku Umm Al Quwain. Termín odjezdu/odletu je v pondělí 22. srpna 2022 a datum příjezdu/příletu je ve středu 31. srpna 2022. Pobyt je v délce 10 dní - 9 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 27 890 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Spojených arabských emirátech a o podmínkách dovolené v Vida Beach Resort v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín v létě o prázdninách zahrnuje aktuálně slevu 39 % z původní ceníkové ceny 45 721 Kč. Do lokality Umm Al Quwain, kde se ubytování Vida Beach Resort nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené ve Spojených arabských emirátech.

Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Umm Al Quwain ve Spojených arabských emirátech?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Spojených arabských emirátů vyberte úvodní stránku v Dovolenasae.cz - dovolená Spojené arabské emiráty a Last Minute zájezdy 2022 a 2023. Vaší dovolenou: Umm Al Quwain - recenze - Spojené arabské emiráty můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu do lokality Umm Al Quwain. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty v letovisku Umm Al Quwain ve Spojených arabských emirátech 2022 a 2023, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat do lokality Umm Al Quwain? Pro pobyty v letovisku Umm Al Quwain ve Spojených arabských emirátech lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: letecky nebo letecky z Prahy.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou v letovisku Umm Al Quwain ve Spojených arabských emirátech letecky 2022/2023 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování ve Spojených arabských emirátech s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou v letovisku Umm Al Quwain ve Spojených arabských emirátech připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo ve Spojených arabských emirátech a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2022, případně dovolené 2023. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace v letovisku Umm Al Quwain ve Spojených arabských emirátech příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si v lokalitě Umm Al Quwain svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra v letovisku Umm Al Quwain ve Spojených arabských emirátech v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do lokality Umm Al Quwain? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v lokalitě Umm Al Quwain na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Umm Al Quwain v měsících červen, červenec a srpen - Umm Al Quwain v létě. Vychutnejte si relax na podzim v letovisku Umm Al Quwain ve Spojených arabských emirátech v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete do lokality Umm Al Quwain jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2022 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2023.


Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenasae.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Umm Al Quwain můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Umm Al Quwain. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Rakousko, pobyty Řecko 2022 nebo například zájezdy Seychely 2022 či Last Minute Slovensko.

Výběr lokality

Svůj pobyt ve Spojených arabských emirátech můžete vybrat z následujících 7 letovisek / rezortů:

Web Dovolenasae.cz nevyužívá cookies.
Prohledáváme zájezdy od: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Kontakt a reklama
Copyright © 2022. Dovolenasae.cz - porovnání cen zájezdů do Spojených arabských emirátů.